Responsive Web Tasarım

e-Dönüşüm Yazılımları

Ana Sayfa

E-Defter Gönderiminde ‘sistem Belirtilen Nesneyi Konumlandıramıyor’ Hatası ve Çözümü

admin 14 Nisan, 2020 0

E-defter gönderiminde aşağıdaki görselde olduğu gibi uyarı alınıyorsa, defterler klasörünün yolu yanlış belirtilmiş veya içerisindeki dosyalar silinmiş/taşınmış olabilir. Konu hakkında destek almak üzere irtibata geçilmesi gerekmektedir. 

Devamını Oku...

E-defter “XML yapısında uygunsuzluk tespit edildi” Şematron Hatası

İlgili hatanın alınmasının nedenleri ;   1.) Genel Muhasebe fişlerinde , borç/alacak bakiyesi veren fişler olabilir. 2.) Hesap planında kayıtlı olan  hesapların, bağlı olduğu  alt/üst hesap kodları yanlış olabilir. 3.) Fişlerde yer alan hesapların , bağlı olduğu hesap kodları yanlış belirtilmiş olabilir. 

Devamını Oku...

Wolvox e-Defter Bilinmesi Gerekenler

1. Elektronik defterde her yevmiye kaydı belgeye dayanması gerekir mi ? Hayır. Muhasebe kaydına esas teşkil eden işlemlerin büyük çoğunluğu bir belgeye dayanmakla beraber, hiçbir belgeye dayanmayan işlemlerde mümkündür. Örneğin; Açılış – Kapanış işlemleri belgeye dayalı olmayabilir. Eğer muhasebe kaydına esas teşkil eden işlem bir belgeye dayanmıyorsa, belge tipi alanı elektronik defterde kullanılmamalı ve muhasebe fiş girişi sırasında da belge […]

Devamını Oku...

WOLVOX 8 ERP Programında e-Defter Oluşturma ve Gönderme İşlemleri

Wolvox ERP programında e-Defter oluşturma ve gönderme işlemlerinin aşama aşama nasıl yapılacağını aşağıdaki adımları izleyerek gerçekleştirebilirsiniz. 1. Aşama: WOLVOX Kontrol Panelinde Yapılacak İşlemler Wolvox Kontrol Paneli programında şirket kayıt işlemleri alanında yer alan e-devlet başlığına gelerek e-defter sistemi kullan seçeneğini işaretleyiniz. Bu seçenek işaretlenerek kaydedildikten sonra üzerinde düzenleme yapılamayacağından bilgi girişlerinin doğruluğundan emin olunuz.

Devamını Oku...

e-Defter sertifika imzalanamadı sorunu

admin 10 Nisan, 2020 0

E-Defter sertifika imzalanamadı sorunu WOLVOX E-Defter gönderim işlemlerinde ekte yer alan sistem uyarısı ile karşılaştığınızda dosyalar bölümündeki “mmeshs-s1.crt” sertifikasını indirdikten sonra indirilen sertifika “Sertifika Yükle” ile yüklenmesi gerekmektedir. Ek olarak sorunun devam etmesi halinde https://yazilim.kamusm.gov.tr/?q=/node/5 linkten İmzager programını bilgisayarınızın işletim sistemine göre indirip kurulumunu sağlamanız gerekmektedir.

Devamını Oku...

e-Defter USB imzalama aygıtı bulunamadı sorunu

WOLVOX E-Defter gönderim işlemlerinde ekte yer alan sistem uyarısı ile karşılaştığınızda “Akis Akıllı Kart İzleme Aracı” programı silinip tekrar kurulduğunda sorun çözülmektedir.

Devamını Oku...

Çözümlerimiz hakkında bilgi almak için, iletişime geçin.

Biz sizi arayalım