Responsive Web Tasarım

e-Dönüşüm Yazılımları

Ana Sayfa

e-Defter Windows işletim sistemlerinde 64 Bit sorunu

admin 14 Nisan, 2020 0

WOLVOX E-Defter gönderim işlemlerinde windows 64 Bit işletim sistemlerinde ekte yer alan sistem uyarısı ile karşılaştığınızda programın kurulu olduğu dizindeki “:\AKINSOFT\Wolvox8\E-Defter\XmlSigner” dizini içerisine dosyalar bölümündeki dll dosyalarını indirdikten sonra atmanız gerekmektedir.

Devamını Oku...

WOLVOX 8 ERP Programında e-Defter Oluşturma ve Gönderme İşlemleri

Wolvox ERP programında e-Defter oluşturma ve gönderme işlemlerinin aşama aşama nasıl yapılacağını aşağıdaki adımları izleyerek gerçekleştirebilirsiniz. 1. Aşama: WOLVOX Kontrol Panelinde Yapılacak İşlemler Wolvox Kontrol Paneli programında şirket kayıt işlemleri alanında yer alan e-devlet başlığına gelerek e-defter sistemi kullan seçeneğini işaretleyiniz. Bu seçenek işaretlenerek kaydedildikten sonra üzerinde düzenleme yapılamayacağından bilgi girişlerinin doğruluğundan emin olunuz.

Devamını Oku...

e-Defter sertifika imzalanamadı sorunu

admin 10 Nisan, 2020 0

E-Defter sertifika imzalanamadı sorunu WOLVOX E-Defter gönderim işlemlerinde ekte yer alan sistem uyarısı ile karşılaştığınızda dosyalar bölümündeki “mmeshs-s1.crt” sertifikasını indirdikten sonra indirilen sertifika “Sertifika Yükle” ile yüklenmesi gerekmektedir. Ek olarak sorunun devam etmesi halinde https://yazilim.kamusm.gov.tr/?q=/node/5 linkten İmzager programını bilgisayarınızın işletim sistemine göre indirip kurulumunu sağlamanız gerekmektedir.

Devamını Oku...

“gl-bus:organizationDescription değeri “Adı Soyadı” olan bir tane gl-bus:organizationIdentifiers elamanı bulunmalıdır.“ Hatası Alıyorum Ne Yapmalıyım ?

“gl-bus:organizationDescription değeri “Adı Soyadı” olan bir tane gl-bus:organizationIdentifiers elamanı bulunmalıdır.“ Kontrol paneli=> Yetkili=> Şirket kayıt işlemleri içerisinde yer alan şirket tipinin (tüzel, gerçek) yanlış seçilmesinden kaynaklı bu hatayı vermektedir.

Devamını Oku...

e-Defter USB imzalama aygıtı bulunamadı sorunu

WOLVOX E-Defter gönderim işlemlerinde ekte yer alan sistem uyarısı ile karşılaştığınızda “Akis Akıllı Kart İzleme Aracı” programı silinip tekrar kurulduğunda sorun çözülmektedir.

Devamını Oku...

e-Defter Başvurusu Nasıl Yapılır ?

admin 3 Nisan, 2020 0

Elektronik defter oluşturmak, kaydetmek, muhafaza ve ibraz etmek isteyenler, aşağıda yer alan bilgi ve belgeler ile www.edefter.gov.tr internet sitesinde belirtilen Başkanlık veya Genel Müdürlük adresine yazılı olarak başvuruda bulunacaktır. Gerek görülmesi halinde aşağıdakilere ilaveten teknik bilgi ve belge talebinde bulunulabilir.

Devamını Oku...

e-Defter Nedir ?

admin 30 Mart, 2020 0

Şekil hükümlerinden bağımsız olarak Vergi Usul Kanununa ve/veya Türk Ticaret Kanununa göre tutulması zorunlu olan defterlerde yer alması gereken bilgileri kapsayan elektronik kayıtlar bütünüdür.

Devamını Oku...

Çözümlerimiz hakkında bilgi almak için, iletişime geçin.

Biz sizi arayalım