Responsive Web Tasarım

e-Dönüşüm Yazılımları

Ana Sayfa

e-Fatura sistemine geçince e-Defter kullanmak zorunlu mu ?

admin 3 Nisan, 2020 0

Hayır. GİB tarafından yayımlanan mali verilere uyumluluk gösteren firmaların e-Defter kullanması zorunludur.

e-Defter ile Vergi Usul Kanunu ve Türk Ticaret Kanunu hükümleri gereğince tutulması zorunlu olan defterler, standartlara uygun olarak elektronik dosya biçiminde hazırlanacak ve bastırılmaksızın kaydedilecektir. Ayrıca, bu hukuki ve teknik düzenlemeler sonucunda ilgililer için ispat aracı olarak kullanılabilmesine imkan tanınacaktır.

Devamını Oku...

e-Defter saklama hizmeti

EDM Bilişim ve Digital Planet e-Defter Saklama Hizmeti ile e-defter verileriniz 10 yıl süre ile güvende…
e-Defter saklama hizmetimizin fiyatlandırma ve detayları için iletişime geçebilirsiniz.

Devamını Oku...

e-Defter Başvurusu Nasıl Yapılır ?

Elektronik defter oluşturmak, kaydetmek, muhafaza ve ibraz etmek isteyenler, aşağıda yer alan bilgi ve belgeler ile www.edefter.gov.tr internet sitesinde belirtilen Başkanlık veya Genel Müdürlük adresine yazılı olarak başvuruda bulunacaktır. Gerek görülmesi halinde aşağıdakilere ilaveten teknik bilgi ve belge talebinde bulunulabilir.

Devamını Oku...

e-Dönüşüm Nedir ?

admin 30 Mart, 2020 0

Teknolojinin ilerlemesi ile her geçen gün dijitalleşen dünyada iş dünyası da dahil olmak üzere, teknolojik yeniliklerin kullanımı hayatımızın her alanında yerini almaya başladı. Bilgisayar ve internet kullanımının yaygınlaştırılması, online imza kullanımı, işlemlerin ortak bir ağ üzerinden gerçekleştirilmesi vb. işlemlerin artışı ile birlikte, Kamu kurumları ve özel sektör kuruluşları bu bilgi ve hız dünyasında tüm hizmetleri şeffaflaştırarak işlemlerini güvenilir bir şekilde yapabilme imkanına kavuşuyor.

Devamını Oku...

Çözümlerimiz hakkında bilgi almak için, iletişime geçin.

Biz sizi arayalım