Responsive Web Tasarım

e-Dönüşüm Yazılımları

Ana Sayfa

Wolvox Kamu kurumlarına kesilen e-Faturalarda banka bilgisi nasıl eklenir?

admin 12 Mayıs, 2020 0

Kamu kurumlarına kesilen e-Faturalarda banka bilgisi nasıl eklenir? Makalenin altında yer alan kamu script dosyasını indiriniz. ERP programında e-Fatura ayarları bölümene gelerek altta yer alan e-Fatura Script butonuna basınız karşınıza çıkan pencere içe aktar butonuna basarak ek de yer alan XML i seçiniz. Sonrasında gelen uyarıya tamam butona basarak, tekrar e-Fatura script butonunu kullanınız. Yukarıda […]

Devamını Oku...

Wolvox ERP Programında e-Fatura/e-Arşiv Şablonu Tanımlama

AKINSOFT ERP programında e-Fatura/e-Arşiv  şablonları Özel Entegratör Digital Planet tarafından tanımlanmaktadır. Şablon kodu nedir? Ne amaçla kullanılır. Birden fazla fatura tasarımınız var ise veya faturalarınızın farklı numaralar ile başlamasını istiyorsanız şablon kodu tanımın olması gerekmektedir. Örnek; yapılan şablonlar Digital Planet portalında aşağıdaki resimdeki gibi görünmektedir. Digital Planette tanımladığınız şablonları AKINSOFT ERP programındaki;Yetkili Sayaç İşlemleri > […]

Devamını Oku...

e-Defter saklama hizmeti

admin 3 Nisan, 2020 0

EDM Bilişim ve Digital Planet e-Defter Saklama Hizmeti ile e-defter verileriniz 10 yıl süre ile güvende…
e-Defter saklama hizmetimizin fiyatlandırma ve detayları için iletişime geçebilirsiniz.

Devamını Oku...

e-İrsaliye Entegrasyonu

admin 30 Mart, 2020 0

e-İrsaliye sistemine erişim, e-İrsaliye uyumu bulunan AKINSOFT WOLVOX 8 programı ve AKINSOFT’un özel entegratör olarak çalıştığı Digital Planet ve EDM Bilişim aracılığı ile sağlanmaktadır.

Devamını Oku...

e-Arşiv Entegrasyonu

e-Arşiv sistemine erişim, e-Arşiv uyumu bulunan AKINSOFT WOLVOX 8 programı ve AKINSOFT’un özel entegratör olarak çalıştığı Digital Planet ve EDM Bilişim aracılığı ile sağlanmaktadır.

Devamını Oku...

e-Fatura Entegrasyonu

e-Fatura uyumu bulunan AKINSOFT WOLVOX 8 programı ve AKINSOFT’un özel entegratör olarak çalıştığı, Digital Planet ve EDM Bilişim aracılığı ile sağlanmaktadır.

Devamını Oku...

Çözümlerimiz hakkında bilgi almak için, iletişime geçin.

Biz sizi arayalım