Responsive Web Tasarım

e-Dönüşüm Yazılımları

Ana Sayfa

Wolvox Kamu kurumlarına kesilen e-Faturalarda banka bilgisi nasıl eklenir?

admin 12 Mayıs, 2020 0

Kamu kurumlarına kesilen e-Faturalarda banka bilgisi nasıl eklenir? Makalenin altında yer alan kamu script dosyasını indiriniz. ERP programında e-Fatura ayarları bölümene gelerek altta yer alan e-Fatura Script butonuna basınız karşınıza çıkan pencere içe aktar butonuna basarak ek de yer alan XML i seçiniz. Sonrasında gelen uyarıya tamam butona basarak, tekrar e-Fatura script butonunu kullanınız. Yukarıda […]

Devamını Oku...

“Hesabınız e-Fatura Oluşturmak İçin Aktif Değildir” Hatası Alıyorum Ne Yapmalıyım ?

“Hesabınız E-Fatura Oluşturmak İçin Aktif Değildir”  Hatasının Çözümü E-Fatura ayarları içerisinden Digital Planet veya EDM Bilişim tarafından verilen şifreleri kontrol etmelisiniz. Şifrenizi tekrar girerek e-fatura gönderim işlemini yeniden gerçekleştiriniz. Sorunun devam etmesi durumunda  özel entegretörümüz Digital Planet veya EDM Bilişim ile görüşerek aktivasyon işlemi yaptırmalısınız. 

Devamını Oku...

e-Defter saklama hizmeti

admin 3 Nisan, 2020 0

EDM Bilişim ve Digital Planet e-Defter Saklama Hizmeti ile e-defter verileriniz 10 yıl süre ile güvende…
e-Defter saklama hizmetimizin fiyatlandırma ve detayları için iletişime geçebilirsiniz.

Devamını Oku...

Mali Mühür Sertifikası Başvurusu

http://mm.kamusm.gov.tr adresinden SÜREÇLER bölümüne giriş yapılır. Oradaki süreçler takip edilerek başvuru gerçekleştirilmelidir.
Mali Mühür Sertifikası ücretlerine linkinden ulaşabilirsiniz.
Mali Mühür Sertifikası geldikten sonra izlenecek yolları linkinden ulaşabilirsiniz.

Devamını Oku...

e-İrsaliye Entegrasyonu

admin 30 Mart, 2020 0

e-İrsaliye sistemine erişim, e-İrsaliye uyumu bulunan AKINSOFT WOLVOX 8 programı ve AKINSOFT’un özel entegratör olarak çalıştığı Digital Planet ve EDM Bilişim aracılığı ile sağlanmaktadır.

Devamını Oku...

e-Arşiv Entegrasyonu

e-Arşiv sistemine erişim, e-Arşiv uyumu bulunan AKINSOFT WOLVOX 8 programı ve AKINSOFT’un özel entegratör olarak çalıştığı Digital Planet ve EDM Bilişim aracılığı ile sağlanmaktadır.

Devamını Oku...

e-Fatura Entegrasyonu

e-Fatura uyumu bulunan AKINSOFT WOLVOX 8 programı ve AKINSOFT’un özel entegratör olarak çalıştığı, Digital Planet ve EDM Bilişim aracılığı ile sağlanmaktadır.

Devamını Oku...

Çözümlerimiz hakkında bilgi almak için, iletişime geçin.

Biz sizi arayalım