Responsive Web Tasarım

e-Dönüşüm Yazılımları

Ana Sayfa

Wolvox e-Fatura Geçersiz Cbc ProfileID Elemanı Değeri Hatası

admin 12 Mayıs, 2020 0

İlgili uyarı mesajı fatura kaydında ‘Fatura Tipi’ alanının boş olmasından kaynaklanmaktadır. Aşağıdaki ekran görüntüsünde belirtilen alandan ‘Fatura Tipi’ seçimi yapılmalıdır.

Devamını Oku...

Wolvox E-Fatura Gönderimi Sırasında Hata Meydana Geldi “Invalid Invoiceid” Hatası

“E-Fatura Gönderimi Sırasında Hata Meydana Geldi Invalid Invoiceld”  Hatasının Çözümü E-Fatura gönderimi sırasında ekran görüntüsündeki hatayı alıyorsanız; fatura sayacı kontrol edilmeli, sayacınızın 16 haneli olup olmadığı incelenmelidir. Bir sefere mahsus 16 haneli fatura numarası tanımladıktan sonra E-fatura gönderimi yapabilirsiniz.

Devamını Oku...

“Hesabınız e-Fatura Oluşturmak İçin Aktif Değildir” Hatası Alıyorum Ne Yapmalıyım ?

“Hesabınız E-Fatura Oluşturmak İçin Aktif Değildir”  Hatasının Çözümü E-Fatura ayarları içerisinden Digital Planet veya EDM Bilişim tarafından verilen şifreleri kontrol etmelisiniz. Şifrenizi tekrar girerek e-fatura gönderim işlemini yeniden gerçekleştiriniz. Sorunun devam etmesi durumunda  özel entegretörümüz Digital Planet veya EDM Bilişim ile görüşerek aktivasyon işlemi yaptırmalısınız. 

Devamını Oku...

Wolvox ERP Programında e-Fatura/e-Arşiv Şablonu Tanımlama

AKINSOFT ERP programında e-Fatura/e-Arşiv  şablonları Özel Entegratör Digital Planet tarafından tanımlanmaktadır. Şablon kodu nedir? Ne amaçla kullanılır. Birden fazla fatura tasarımınız var ise veya faturalarınızın farklı numaralar ile başlamasını istiyorsanız şablon kodu tanımın olması gerekmektedir. Örnek; yapılan şablonlar Digital Planet portalında aşağıdaki resimdeki gibi görünmektedir. Digital Planette tanımladığınız şablonları AKINSOFT ERP programındaki;Yetkili Sayaç İşlemleri > […]

Devamını Oku...

Mali Mühür Sertifikası Başvurusu

admin 3 Nisan, 2020 0

http://mm.kamusm.gov.tr adresinden SÜREÇLER bölümüne giriş yapılır. Oradaki süreçler takip edilerek başvuru gerçekleştirilmelidir.
Mali Mühür Sertifikası ücretlerine linkinden ulaşabilirsiniz.
Mali Mühür Sertifikası geldikten sonra izlenecek yolları linkinden ulaşabilirsiniz.

Devamını Oku...

e-Defter Nedir ?

admin 30 Mart, 2020 0

Şekil hükümlerinden bağımsız olarak Vergi Usul Kanununa ve/veya Türk Ticaret Kanununa göre tutulması zorunlu olan defterlerde yer alması gereken bilgileri kapsayan elektronik kayıtlar bütünüdür.

Devamını Oku...

e-Fatura Nedir ?

admin 28 Mart, 2020 0

Türkiye’de 397 sıra no.lu VUK tebliğine ile hayata geçirilen ve 5 Mart 2010 tarihinden itibaren uygulamada olan e-Fatura, veri format ve standardı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından belirlenen, VUK gereği bir faturada yer alması gereken bilgilerin içerisinde yer aldığı, satıcı ve alıcı arasındaki iletiminin merkezi bir platform (GİB) üzerinden gerçekleştirildiği elektronik bir belgedir.

Devamını Oku...

Çözümlerimiz hakkında bilgi almak için, iletişime geçin.

Biz sizi arayalım